Miniaturky 2
Anotace: Opět pár blbinek.
Slípka
Tak mě naštval jeden člověk,
na mou duši velice
Že své ženě přede všemi,
řekl, že je slepice
Copak my jsme ňáké běhny-
takhle slípky urazit
Jeden kohout pro nás všechny,
musí přece vystačit
Pes
Ten psí život už mě zlobí,
čert, aby ho rychle vzal
Panička mně rasu dává,
že jsem šamstra pokousal
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (8)
Komentujících (8)