Hrom...
Anotace: Zaduněl hrom a vítr směr obrátil...
Zaduněl hrom
a vítr směr obrátil.
Zaduněl hrom,
div život mi nezkrátil.
Zaduněl hrom
a Slunce hned zapadlo.
Zaduněl hrom,
ze dveří spadlo klepaldo.
Zaduněl hrom
a plula dál bárka.
Zaduněl hrom
a začala válka.
Zaduněl hrom
a stovky ohňů vzplanuly.
Zaduněl hrom
a slzy se hrnuly...
Komentáře (0)