poslední verš je celkem působivý, a jak se říká, že konec dobrý, všechno dobré, tuhle báseň zachránit nestihl, aspoň podle mého. začátek je úplně mdlý, k vlastnímu pocitu vygraduješ až v posledním momentě, to už je, rozhodně pro mou pocitovou škálu, pozdě.
30.05.2007 16:02:00 | grygaruv atelier