Jako volný pták...
Anotace: tak trochu o mně...
Jako volný pták
létat si v iluzích
a dělat jen to,
co pozdějc nemrzí.
Nikoho netrápit,
i přestože by směla,
někoho milovat,
to by také chtěla.
Nikomu nevěřit,
i přesto, že by měla,
někomu pomáhat,
to by také chtěla.
Jako volný pták
létat si v iluzích
a dělat jen to,
co Tě pozdějc nemrzí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)