Báseň o konci života
Anotace: ..naše životy by měly spíše být o konci básní, protože takhle přinutíme všechny děti dokázat nemožné - zapamotavat si všechny jejich názvy, až se o nás budou v budoucnu učit.. :DDD
___
Za proplakanou minulostí
postáváš s prázdnou lahví vody
- spící vody
když čmárala sis po ruce
injekční stříkačkou
to podivné souhvězdí z mléka a krve
..vždyť napoprvé
nikdo z hrobu nevstane
ani úsměv s uslintaným brčkem
ani Erasmova chvála bláznovství
ani záchvat světýlek
ze stříbrné kaple
___
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Naracca
Komentáře (7)
Komentujících (7)