Vesmírný výlet
Anotace: Takový je život.Nekonečný jako vesmír.A stejně tak nepředvídatelný.Ale stejně fascinující
Vesmírný výlet
Na kometě létám si skrz vesmír,
na srpku měsíce houpám si nohama,
na hvězdě hlídám maják pro zbloudilé duše,
na slunci spálím si ideály,
na mléčné dráze závodím s časem,
na hvězdný prach se po smrti změním..
Ale než se to stane,užívám si vesmír.
Mějte se,jdu si stopnout velký vůz..
Komentáře (1)
Komentujících (1)