Až zasadím strom
až zasadím strom
nejprv se pomodlím za jeho kořeny
až zasadím strom
v zemi se schová semínko proměny
až zasadím strom
vložím poslední naději
až zasadím strom
slzami ho zaleji
až zasadím strom
půjdu za sluncem prosit o paprsky
až zasadím strom
počkám na jarní vítr brzký
až uhodí hrom
promění se můj život v prach...
Komentáře (3)
Komentujících (3)