Anotace: ... je to pro někoho konkrétního,takže anotace taky pro něj : fakt nemůžu a nechci
Look, je to dobre. Myslim, ze takhle snad nikdo nepise. Jenze (nevim proc) jsem si u cteni te basnicky pripadal jak robot, kdyz je kazde slove na jednom radku. Ale to asi bude jen mou blbosti :). Jinak to je fajne.
31.05.2007 09:38:00 | Trapné děťátko