Apatie
Anotace: Když už člověk ani na smutek nemá sílu.
Když se člověk potlouká
kdo jen mu rány pofouká?
vítr mu tvář ovívá
a slunce se naň usmívá
Tak bloumá bez cíle
a přitom jakoby opile
v parku si sedne s bolehlavem
a zapláče nad vlastním stavem
už ničemu nevěří
a o nic vlastně neběží
ani už v nic nedoufá
a přece si nezoufá
jenom sedí, tupě zírá
a svou bolest v sobě svírá
vítr mu tvář pohladí
vždyť to přece NEVADÍ...
Komentáře (0)