Fotky
Ty fotky vidím už tisíckrát,
tak proč teď u nich musím řvát?
jako bych si mohla na tebe sáhnout,
zatím slza mi teče a jde skapnout
na papír, který snese vše,
ale tolik smutku určitě
už hodně dlouho nepozřel
a ty jako bys to neviděl!
Na těch fotkách směješ se
a mé srdce sevře se,
na mě ses taky usmíval
a tak rád mě objímal...
Teď tu brečím, tužku svírám,
ty se směješ, já s Jožem zpívám
o lásce, kterou jsme prožili
a teď.. jako bychom ani nebyli...
Komentáře (0)