Krysařova píseň
Anotace: Píseň z dosud neuvedeného muzikálu Krysař ... který jsem začal psát dávno před Landou ... ale neuvedl ani po nem ... Tedy zatim :-)
1) Když stíny zšednou
A ulice ztemní
Všechno se tiší
Město jde spát
Už bývají doma
Ti kdož jsou jemní
A kdo doma není
Začne se bát
2) Každého trápí
Dusivý kašel
Každého trápí
Špína a mor
Radost a štěstí
Těžko bys našel
Temnotou kráčí
Podivný tvor
R: Kdo městem chodí
Sám sobě škodí
V komíně skučí
Meluzína
Všichni se bojí
Hodiny stojí
Nikdo tou dobou
Nevzpomíná
3) Já chodím světem
Jako kůl v plotě
Jako strom v kraji
Kde není les
Jsem pouhý tulák
Mám mokro v botě
Nosím jen smůlu
Špínu a stres
R: Kdo městem chodí
Sám sobě škodí
V komíně skučí
Meluzína
Všichni se bojí
Hodiny stojí
Nikdo tou dobou
Nevzpomíná
4) Když stíny zšednou
Všichni se bojí
Nosím jen smůlu
Špínu a stres
Jsem pouhý tulák
Hodiny stojí
Stály i včera
Stojí i dnes
Komentáře (0)