Anotace: Napadlo mě ve stavu opilosti asi před třema dny, takže nic moc. Nedělal sem se s tím, ale to všichni, co mě znáte, dobře víte. Takže vám to sem dávám a hrňte to do mě plnejma (tím nemyslím hodnocení, to si schovejte pro lešpí autory).
přopomíná mě to silně... připomíná mě to poem darmoděj... co prochází všemi sny, ale dnům vyhýbá se. akorát závěr mi dal trochu na hubu...
30.05.2007 15:55:00 | grygaruv atelier