Telefon
Anotace: Nektere rozchody cloveka dojimaji i po letech ...
1. Struny a rampouchy
Barevných očí
Plácačka na mouchy
Přece se točí
Kdo nemá naději
Tuší
Že vůni duší
Nepřehluší
Medička Evička
V dálce se usměje
Úsměv ten zahřeje
Telefon chladí
Pár slůvek po drátě
Ledové závěje
Někdy to nevadí
Někdy to vadí
2. Postel až do rohu
Na srdci samet
Dvě kila tvarohu
Tři lístky na med
Rány se potichu
Hojí
A kdo se bojí
Neobstojí
Medička Evička
Nesměle užasne
Ráno je nejasné
Myšlenky hladí
Opatruj jiskřičku
Pozor ať nezhasne
Někdy to nevadí
Někdy to vadí
3. Tvary už dozněly
Někdo se dívá
Sejdem se v neděli
Pošťák si zpívá
Květina z balkónu
Padá
A že je mladá
Neuvadá
Medička Evička
Zaslechne svítání
Schová se do dlaní
Ráno si sladí
Zůstane pod dekou
Nikdo jí nebrání
Někdy to nevadí
Někdy to vadí
Komentáře (0)