Za zvuku chorálu
Přes scezené slzy
portrétu sváté Sidonie
vzhlížím
ke strnulým andělům
jimž někdo křídla přistřihl v letu
jejich kamenné gotické slzy
mne nedojímají.
Za zvuku chorálu
pátrajíc po grálu
pomalu skomírám
v náruči katedrály.
Komentáře (2)
Komentujících (2)