Vzpomínky
Anotace: něco se mi pořád honí hlavou...
Šeříky už dávno nechaly
usnout
své květy.
Na hlavě věneček sedmikrásek
a v hlavě motýlí křídla.
Snílek se smutnýma očima.
Tři králové ztratili cestu
a polední zvony umírají
pod křikem ptáků.
V krvácejícím slunci zůstávají
střípky zapomnění.
Jako voda pod mostem
pluje moje mysl
snad k moři?
Na hlavě uvadlé květiny.
v hlavě vzpomínky na zítřek.
co bylo bylo
a už nebude.
Už nejsem moře
jen dívka se smutnýma očima.
Komentáře (5)
Komentujících (5)