Anotace: Totální chaos v hlavě...
Asi bych měla přestat dávat stovky, pak totiž už nemůžu dát víc... Lepšíš se, řekla bych, strmou geometrickou řadou.
31.05.2007 19:48:00 | lidus
totální výprodej zmatků za bezkonkurenčí ceny... úžasný... celá básnička na mě dělá moc dobrý dojem...
30.05.2007 18:20:00 | mattoni.uz.neni