Anotace: když se naši furt jenom hádaj a vůbec jde celej svět do háje... (pár sprostších slov, ale prostě to tak je)
...znám...asi jako hodně ostatních, je to malý cejch, ale do budoucna pro tebe bude hodně znamenat (snažit se toho ve svém vl. životě vyvarovat)...
01.09.2007 12:05:00 | Rybí_kost
hnedka po precteni sem chtela napsat dobry,ale to uz tu zaznelo nekolikrat!Ja teda ziju jenom s mamou a musim rict ze ti oba rodice zavidim.I kdyz se treba hadaji,tag ja mam jenom mamu a proste v srdci mam krater,kterej mi uz tatu nenahradi!ale fakt hezky
02.08.2007 00:35:00 | mist
tohle je srtašný. jeden podvede druhýho, ten mu to chce oplatit a už v tom jedou. a na to, co my musíme kvůli nim snášet kašlou.zaslepený dospelí!
06.06.2007 16:25:00 | Mišpule
sakra, dlouho přemýšlím co na to říct, nic asi ze sebe nedostanu. Snad jen že chtěl jsem ti vyjádřit můj soucit. Jestli o to vůbec stojíš. Nic víc asi nedokážu říct.
02.06.2007 01:28:00 | blue