Anotace: U mně je jeden problém. Většinou, když píšu komentíky básnickou formou, nenapadne mě to hodit mezi mé nové básně. Už jsem to napravil.
No koukám jako chleba z tašky:) Párkrát jsi mi psal vlastní básně do komentíků neříkám, že to nebylo milý ale svým způsobem i originální, ale§ ochuzuješ sám sebe:)o ty básně:))
01.06.2007 14:01:00 | whiolet