no...závislostí je spousta a dobrý nejsou....narozdíl od týhle báseňky
k té alergii, mít já alergii na prach, tak vzhledem k mé totální neschopnosti si uklidit....hm...dopadla bych špatně!:))
07.06.2007 19:45:00 | Trdlo
Ty jo, já jsem Ti jen přišla říct - tak to s tím kafem vítej v klubu - a Ty tady takovou dokonalou báseň - mi vyrazila dech.
03.06.2007 23:18:00 | Rádoby zoufalá