Znovuzrození
Anotace: O očistě svobody
Odložím svou tvář
ve sklepení
a uchovám letní noci zář
v pochybení
Odložím své tělo
do krabičky z prachu
ze vší vznešeností
a beze strachu
A pak, venku
za rozednění
pustím duši za sluncem
od těl, šatů a tváří oproštěn
A pak, jí zavolám
touhou zpět
a probudím se nový
znovuzrozený.
Komentáře (0)