Psavec- ano labute jsou symbolem lasky a vernosti, napadlo mi to take , kdyz jsem psala jednu moji z basnicek a ted kdyz tady brouzdam a ctu Tvoje verse, zastavila jsem se tady a ctu to co lidem schazi, moc krasne jsi to napsal, cerpam z Tve moudrosti , premyslim o tom co lide pisi a co delaji. Preji Ti hodne takovych krasnych napadu a hlavne jsem moc rada ze tu jsi.Z.
08.06.2007 14:39:00 | carodejka
:)hehe...já taky psala o labutích, ale o kapánek ukrutněji:)
04.06.2007 18:04:00 | Trdlo
Supééér... Tak mně tak napadlo:
"Abraka dabra,
hokus pokus,
ať se muži
straní hus."
;-)
31.05.2007 13:46:00 | Nikytu