Anotace: tak tohle jsem vyblila na papír asi během minuty včera večer, nic jsem nepromýšlela a neupravovala, prostě krátkej proces. fakt, že to sem dnes umisťuju chápu asi trochu jako výzkum, co ještě všechno je potenciální čtenář ochoten akceptovat.
Tak vidis, ze to taky delas:)
a neni to spatny, tahle basnicka se na cloveka tlaci jako rozjetej kamion..
26.01.2008 13:19:00 | Matyáš
nebál bych se říct do pr*ele :o)
povedené verše jen mě moc nazujala přílišní ich forma
už jsem jednou nabádal koukni na www.postreh.com a řekni mi co na to říkáš, nechtěla by jsi psát i tam?
12.07.2007 17:25:00 | Pavel Kotrba
Velmi zajímavé básně, ty, co jsem stačil přečíst, mají myšlenku anad to se rýmují, zkrátka velmi hezky čtivé a něco to člověku dá. Byla by škodat nedat si tě do oblíbených
11.06.2007 20:53:00 | Taog
Není špatná, ale tu úpravu by zasloužila;)Začátek je fajný, "tak mezi oblohami" bych změnila na tam (nějak v tak nevidím smysl) a následně vynechala "na" před mánií. V druhé sloce bych "si" přehodila na klasickou pozici ... pouštím si v hlavě. Pak možná trošku pozměnit (vynechat jsou ...u pointy ...a místo tváří se hravě ...zato hravé) Poslední sloka je fajn, ale zase malinko okleštit: rudý tam přece tak důležité není, velký stačí. Jinak dílko se mi líbí, je o něčem, má hlavu i patu a hlavně atmosféru.
03.06.2007 10:04:00 | Epona
Někdy je rychle zachycený a nepozměňovaný nápad výhrou....i tady si myslím,že jsi sdělila potřebné a v tu chvíli velmi důležité zjištění - ano,někdy se všechno jeví jinak
02.06.2007 09:54:00 | Harr