Anotace: ...
Hezky se čte ta smutná skutečnost. Myslím, že v tomto by Ti bylo metro v Paříži ještě větší inspirací. Tam se však zdá, že se to tlačení, strkání, neskutečné dusno a malé prostory všem líbí. :-)))
13.07.2007 13:33:00 | Joseline
Hezky čte ta smutná skutečnost. Myslím, že v tomto by Ti bylo metro v Paříži ještě větší inspirací. Tam se však zdá, že se to tlačení, strkání, neskutečné dusno a malé prostory všem líbí. :-)))
13.07.2007 13:31:00 | Joseline