Zapomínám
Pod tíhou svých padlých
něcojakocitů
zapomínám.
Zapomínám
na jarní slzy nezrozených
na světlo slunce za ploty
na vězení na dně temnoty
kde bachařkou je vlastní hlava...
A nechci ždímat tenhle patos
myslím vážně, co chci říct
jenže to neumím...
takže teď
raději
zapomínám.
Komentáře (4)
Komentujících (4)