Smíření
Každým krokem
jsem míjela
květy, které
vyrůstaly z duší.
...
Nevidím pod zem,
odkud krása,
černozemní zloba
tiše se plíží.
Jen pevně stojím.
A s rozpitým nebem
si usmířeně povídám
o šťastnějších bojovnících.
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)