Mít koho rád
Anotace: Tak mě to tak napadlo...
Mít koho rád, koho milovat,
komu všechno dát, všechno darovat.
To je to nejkrásnější co můžeš mít,
co se ti v životě může podařit.
Važ si toho co máš,
co můžeš dostat,
co můžeš dát,
co přijímáš,
co ty dáváš,
kvůli čemu se namáháš!
Komentáře (0)