Topinambur
Anotace: Sázení topinambur na Staromáku
Šílený šílenec v šíleném předklonu na Staromáku
Sázel topinambury všechno měl na háku
Dělal že neslyší dělal že se nehýbe
Kýbl měl žlutý a měl ho až z Paříže
Večeřel sýr pěstoval knír
Snídal hrachu ale jenom trochu
Vrzala mu obruč
Tedy chopil se věci obouruč
Krakydolovi zápisky ho nijak nezaujaly
V tom předklonu na Staromáku by ho stejně nezajímaly
Zvláštní to poloha pro sázení topinambur
Komentáře (1)
Komentujících (1)