Ospalé ráno
Anotace: .... těžké probuzení
krásný večer
sen už šel spát
dobrou noc
já chci si dát
ospalé ráno
nádherný den
zazvonil budík
řekl snu ven
probudit život ze sna
otevřít oči
spánek je tak sladký
svět se semnou točí
voňavá káva,
přítel můj raní
krásně horká
neptej se na ní
mazlím se s šálkem
ze kterého voní
upíjím doušky
přechází mě spaní
Komentáře (2)
Komentujících (2)