Anotace: Po dlouhých měsících ke mně přichází... pomaloučku – polehoučku... nový doušek energie
Je krásná. Při rozkvetlém kyslíku jsem se taky dobře nadechla, víš, já mám nemocné plíce. Tak to byl nádech!
03.06.2007 19:41:00 | Liv
já věděla že ta krása duše nebude jen tak...samosebou... :-b mtr
03.06.2007 04:37:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Levandule, ty jsi vážně léčivka, vždycky napíšeš něco, co je jako obklad z bylinek na rozbolavělý myšlení...
je krásně pozitivní, tahle tvoje, bohužel se mi na konci uprostřed toho rozkvétání vybavil můj první ranní pohled do zrcadla, na opuchlý oči, usmrkanej nos a prokýchaní se do dne, no jo, ráj pro alergiky nastal:))
02.06.2007 11:47:00 | Trdlo
Přeji ať podobný pocit přetrvá co nejdéle. :-)
Metafora rozkvetlého kyslíku, který dýcháš je nádherná. Pohladila duši mou, která prochází černo-černou tmou.
01.06.2007 09:45:00 | vapiti