Anotace: scéna z filmu Pianista z židovského gheta v Polsku.. Docela mě to vzalo, tak jsem se to snažil sem napsat...
Je to fakt pěkný, báseň stejně jako ten film. Nedovolme aby se tahle doba opakovala. P.S. je to napsaný tak dobře, že sem si na ten film vzpoměl ještě než sem si přečetl že je to z něho.
07.06.2007 19:36:00 | Regnator
Toť krásný obraz mentality fašistů, vysvětlete mi, jak se k nim někdo může hlásit?
07.06.2007 19:28:00 | Miro Sparkus