a?
Anotace: má být? jáj, neodpovídej! řečnická.
V místnosti beze zdí zavřen
Ozvěnami myšlenek poslouchán
Cizími výkřiky vyslyšen
Pocitem prázdna vcucnut
Lstivými psy poštěkán
Mými urážkami rozprášen
Umíráš. A může za to společnost. Tak co.
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Kávový Poutník
Komentáře (4)
Komentujících (4)