Konec jednoho příběhu
Anotace: asi 10 let staré....
Šedivá samota
a ničivé vzpomínky.
Rozum na penzi,
tonutí ve smutku,
život bez cíle...
Křehká pravda
a kluzká lež.
Už jsi mě ztratil,
co nyní chceš!?
Samota bez hranic
a bolestné přežívání.
Srdce - to prosí
a rozum - se brání.
Slova a slova,
bodavé ostny.
Omluvy? Bezcenné.
Nemožnost zapomnění,
včerejšek skvostný,
dnes? Nemohu! Nechci!
Já nejsem z kamene...
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)