Budu prosit ticho...

Budu prosit ticho...

Anotace: neurčitě, o sobě..

Budu prosit ticho,
aby promluvilo za mne
a o mě
neboť jediné co o sobě zná
sdělit nemohu...( a neumím )

Jediné mé znání-: vír obrazů
vkrádajících se ze tmy do tmy
- předobrazy pravdy
zneužity ke lži
Přání mít nebe i vzduch
stříbrný
Ruka, málo bledá, málo zjizvená
nedosahá...
Autor GM, 01.06.2007
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemůžu si pomoct, skoro pokaždé mne oslovuješ - umíš ty pocity hezky předat

10.03.2008 23:27:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Hm, koukám, čím dál tím lepší .)

11.06.2007 11:57:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí