Síla přáteství
Anotace: i kamarádka změní svět
Sbírka:
Víla
Byl jsem odpad společnosti
Co nemá pro co žít
Co na pozvání od smrti
By bez váhání kýv
Jenže hvězda se rozzářila
Její usměv zplál
Ani nic říkat nemusela
A já novou cestu znal
Jen její usměv stačil
Jen to že tam byla
Na to abych se vzkřísil
A duše ožila
Začít si važít sám sebe
A mít se aspoň trochu rád
To nedokázal bych bez Tebe
A hloub bych ještě spad.
Komentáře (3)
Komentujících (2)