Úplňková
Skrze mě mluví
básník - ten druhý.
Jaká jsou skrytá
tajemství v nás?
Kdo na mě dýše
příběhy bělovlasé
ztracených světů
nepopisných?
Útržky skládám
slepuju příběh
z podmořských hlubin,
ze snů a knih..
Sama jsem tónem
paprskem duhy
ztracenou vírou
hrdinou v nich.
Co dodat více?
Sfouknutá svíce..
Ten hlas už ztich.
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Loira, pejrak
Komentáře (4)
Komentujících (4)