Větry bolesti

Větry bolesti

Anotace: Stejné téma, jiná báseň

Vítr, bríza jemná pluje,
sílí však hned, kolem pluje.
To dech drakův z temné sluje,
Povětří teď okupuje
a mění se v uragán.
Uragán ke mně vane,
asi jen tak nepřestane,
ubohé tělo k jedné straně,
silně tlačí všeho pán.
Uragán v srdci, uragán v hlavě,
se mnou si hraje,
táhne mě s sebou v temné kraje.
Kraje temné, neznámé,
bolest klepe na rámě.
Živel sílí, proniká,
tělo celé v moci má.
Neodchází však, zůstává,
jako bolest strašlivá, nesnesitelná.
Autor Slava-THC, 20.04.2005
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel