Lúka snov
1.Ostal si sám a nevieš kam ísť,
Máš v srdci žiaľ a nevieš čo s ním,
Premeň ho na lásku krásnu,
Premeň ho na radosť vzácnu.
2.Rozdaj úsmev a bude Ti fajn,
Všetko zmeň a ľudí privolaj,
Bude svet hneď krajší ako bol,
Už žiadny chlap nepôjde za inou:)
REF: 2x
No tak vstávaj a bež na lúku snov,
Smútok zaženieš a budeš už s ňou,
Pozri na tú krásu okolo,
Bude tak ako nikdy nebolo.
3.Už nie si viac sám, smútok odišiel,
Ostávaš s ľuďmi, ktorí majú svoj cieľ,
Vidíš krásu, ktorú svet nevidel,
Otvoril si krídla a preč zaletel.
4. Cítiš to šťastie na lúke snov,
Stále tam rastie, smútok premohol,
Ten človek, ktorý, sa dokázal smiať,
Človek ktorý, dokázal priať.
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (3)