Pár lidí....
Pár krásných vzpomínek,
pár lidí,kteří zůstanou v paměti navždy.
Pár lásek,které nepotkaly tě,
pár přání,která nelze splnit.
Pár dobrých přátel,kteří pomůžou ti za každé situace.
Pár snílků,co vznáší se na modrém obláčku...
Komentáře (2)
Komentujících (2)