Jeden den
Anotace: náladovka, rychlovka....Jak asi může vypadat každý jeden den.....
Sbírka:
Nadějné až pozitivní
Slunce tak nejasné
až vlastně nesvítí,
pár stébel ve vlasech,
semínek z trávy...
To, že jsem nelida,
mi vůbec nevadí,
to, že mám fóbii,
občas mě baví.
Užovky bez jedu
a voda bez lidí,
to je ten chladný
sobotní sen.
Kašleme na řeči,
lehneme k rybníku -
slova nám plynou
stejně jak všem.
Bez zášti, bez hříchů,
bez vražd a zločinů
prožít se dá
každičký den.
Komentáře (8)
Komentujících (8)