Dwatet Pradd
Internukleární písek trolejmo čokoláda
A taky harmonika v Nice nemrak slaný
V někdy před tou Johnnaou pomerančové briliády
Dvacet brad
Neexistuje aby chleba
A žluklý žab má srub opoblíž
Kolečkové brusle z rizota a kolečkové pony z řetízku
Dvacet brad
Jsou enem vecy nat kerejma řšmešlejuou fšeci
Boty z automobilové kůže a kabát ze šrajtofloviny
Řidič Vodička má v nádrži hovno vodu
A sice má Vodafon ale nemůže nikam čůrat
Nemá totiž trávník
Dvacet brad
Hele bejt tlustej jak hovado nic neznamená protože ty seš blbější než tvá vlastní kovadlina
Blbče jeden vyteklej
Což nepopatřils nigdá divných to ponožek pár?
Dvacet brad
Komentáře (2)
Komentujících (2)