Aspoň nejsem sama :-) Ale ty růžové sny si asi nechám, je fajn občas lítat v oblacích...
03.06.2007 20:52:00 | lidus
tož holka.. jaká kráva... ty bys teda zasloužila.. .... :))) jedině básniřka.. můžeš být.. :)))
03.06.2007 16:24:00 | Najlin
Nazdárek Jani!
Velice překvapující závěr, ale musím s ním nesouhlasit. Seš príma holka. Básnička skvělá, ale já bych jí nenapsal v první osobě, být tebou. Věděla bych o jiných adeptech na ten pěkný titul:)))
03.06.2007 16:02:00 | Enygma
:-), nebuď na sebe zbytečně přísná, jasně píšeš to co cítíš... to je jen a jen v pořádku...super, piš dál!
03.06.2007 14:08:00 | nehbet