Anotace: Den chladné nálady a deště...a pár metafor srdce, které se bouří...
Vždycky zůstává nějaká vzpurná hlava, která se zas a znovu ráno otáčí k východu...
A v dešti se někdy rodí nejšílenější náhody... (asi takhle: Jiří Suchý - Potkala jsem ho pršelo)
03.06.2007 20:49:00 | lidus
Nechápu... dneska nechápu tu smutnou náladu... zmokla jsem a docela solidně... a jsem happy... ale je hrozně krásná... ;)
03.06.2007 18:45:00 | prostějanek
Moc se mi líbí zčernalé slunečnice v podkrovní okně tanečnice...Vůbec, celá se mi líbí..mám ráda tyhle pochmurné a depresivní.Možná proto, že vyjadřují i mojí náladu...?
03.06.2007 16:29:00 | Veru
Vidím, že nejsem jediná, co má depresi. Je nás ví, tak se nebudem bát vlka nic.
03.06.2007 16:09:00 | Enygma