One-night-stand story
Anotace: Dneska mi nebylo celý den dobře a vzešla ze mě trochu drsná a temná one-night-stand story...Nadechněte se prosím a se soucitem vůči autorce čtěte...Jakákoliv podobnost s autorkou čistě náhodná :-))
Líbals´ mě krátce,
obrace, hladce,
na ústa, do klína,
doba ta nevlídná,
vzals´ to dost vratce.
Líbals´ mě něžně,
v noci i ve dne,
opilá, střízlivá,
milá i jízlivá,
tak mi to sedne.
Milovals´ mě jednou,
ideály blednou,
když si teď pomyslím,
nevíš Ty, co já vím,
hlavy se zvednou.
Milovals´ mne krátce,
já jsem za to plátce.
Něco Tvého v sobě mám
a najednou nevím kudykam,
mám v sobě Tvého chlapce…
Komentáře (0)