Pěkná báseň k zamyšlení. Vzpomínky jsou nakonec to jediné co zbyde. Naše bohatsví, náš poklad. Tak je střežme a važme si jich. A z minulosti se poučujme. Hodně štěstí v dalším tvoření.
18.06.2007 16:15:00 | Regnator
to je fakt, ale škoda, že je tu tak málo komentů, když je tolik pozitivních hodnocení :)
04.06.2007 22:05:00 | Emis