Jen letmé šumění
Anotace: ......................
na zvadlých plátcích růží
probudil se motýl
s holou kůží
za ním v šedivé zahradě
spadl pták z hnízda
rovnou po bradě
nad nimi obloha
obloha bezesná
a pod ní pocestná
je sama?
sama v zahradě?
...............
zeptej se:
co motýl?
Co pták co spadl po bradě?
Komentáře (2)
Komentujících (2)