Temná cesta
Smutek?
Je jediná cesta,
z toho smutného,
černého města.
Stačí odrazit se
-ode dna
a vstoupat vzhůru,
cestou k radosti,
potkáš-vskutku
-lidí fůru,
co chtějí se vyhnout smutku.
Stačí se usmát
a srdce nechat roztát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)