Anotace: Jaká nás čeká budoucnost? Nikdo neví.
dobrej..pane Darwine .o))
mimochodem..
sem presvedcenej vo tom..
ze neco bylo..je..a bude po tom..
a i když lidstvo
dělá kopance..a veletoče..
pevně věřím v přežití.
(červotoče .o)
17.06.2007 07:52:00 | Bean