Anotace: .... a život je .... wonderful happeninig ..../ koment k JirkaSovu ... " Milosrdné lži " ...
fakt?škoda,kdybys dal vědět,kde se chystáš ležet,přilítla bych s kytičkama;o)
06.06.2007 13:42:00 | Žqáry
... dělal bych to jako v Nepálu ... rozsekat mrtvolu ... a nechat na skále supům ... pro některé ... jediná možnost, jak být aspoň jednou užitečný ...
... vy DVA! ...
05.06.2007 14:18:00 | JardaCH
...umět čarovat s moudrostí je výhra...
Koukám, že roboti píší MDZ, že by jenom ženy tohle umění ovládaly, a tys byl vyjímka?...
04.06.2007 22:36:00 | Lota
Na dlani dálnice...rychlostí přes stovku...a já mám na ruce...prodejnou Perlovku...
04.06.2007 18:48:00 | Ayla