Už není
Anotace: Koukejte a hodnoťte
Pocity jdou a lidé sedí,
koukají a ovládá je snění.
Slunce svítá a voda pění.
Tak láska moje, už není.
Všchno se mění.
Lidé chodí a pocity sedí,
protože nevědí,kdo na ně hledí,
kouká na ně z výšky, skrz prsty,ale
neprohlídne všechny jejich vrstvy.
Jen vidí, že láska to už není...
Komentáře (0)