Anotace: ..Kdo ví? .. Třeba vás to taky potkalo a ani o tom nevíte..
hoj Moni.. nevím, zda sem psát nějaké závěry, protože ti o psaní a konkétně tvém psaní chci říct osobně.. tož asi nic..
06.06.2007 21:48:00 | fialová
Ahoj,vítám Tě na Literu!
Báseň je dobrá,nevadí,že se nerýmuje.Ale určitý rytmus by měl být v každé básni,aby to nebylo jen takové odříkávání.Obsah dobrý,jen by to chtělo ten rytmus,tu pravidelnost.Takže za 80% ;-)
04.06.2007 15:09:00 | Chancer